Noteer alvast 28 april! Dan lopen wij de #AntwerpUltra, bij ultralopers ook gekend als “den dubbel” tijdens de Marathon en de 10Miles van Antwerpen, waarbij er gelopen wordt voor het goede doel.

Want neen, dit is niet zomaar “den dubbel”; iemand die de #AntwerpUltra loopt, die verdient een extra applaus en ultra-veel respect, want die loopt niet alleen voor 2 medailles, maar ook voor het goede doel!

Net als vorig jaar “organiseren” we de #AntwerpULTRA ten voordele van het goede doel. Groot verschil met vorig jaar: elke ultraloper beslist zelf voor welk goed doel hij/zij loopt.
Onder het motto #SamenSterk slaan we als ultra-lopers alvast de handen alvast in elkaar om samen minstens €2.500 te schenken aan het goede doel.

Wat gaan we doen? Eerst en vooral: ons individueel inschrijven voor zowel de marathon en de 10Miles op http://www.antwerp10miles.be (er is geen groepsinschrijving voor de #AntwerpULTRA)

Daarna gaan wij op zoek naar iedereen die samen met ons die €2.500 wil inzamelen voor het goede doel! We gaan er vanuit dat als iedereen die met ons meedoet op één of andere manier €100 inzamelt bij vrienden, collega’s, buren enz. we al goed op weg zijn! Geef ons nog even tijd om alle details uit te pluizen, maar zet de datum alvast in je agenda! Wil je meedoen? Laat het ons weten! Stuur gerust een mailtje naar christoph@ultratrailrunner.be

Net als vorig jaar hebben we alvast een grote tent in het tentenkamp ter beschikking dankzij onze vrienden van Runners’ lab / #KeepOnRunning. Daar kan je makkelijk je kledij en voeding achterlaten en zien we elkaar voor de start van de marathon en tussen de marathon en de 10Miles!

Wil je ons gewoon steunen met een kleine gift?
Stort nu jouw donatie met vermelding AntwerpUltra op ons rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we een grote cheque aan de goede doelen en publiceren we in detail alle giften en donaties.