Noteer alvast 22 april! Dan lopen wij de #AntwerpUltra, bij ultralopers ook gekend als “den dubbel” tijdens de Marathon en de 10Miles van Antwerpen. We “organiseren” de AntwerpULTRA dit jaar ten voordele van kankeronderzoek.

Onder het motto #SamenSterk slaan Gertjan VerdicktThirsa Michiels en Christoph Vandewiele de handen alvast in elkaar om samen met enkele andere ultralopers, sponsors, vrienden, supporters en familie €2.500 te schenken aan het goede doel.

Wat gaan wij doen? Eerst en vooral: ons inschrijven voor zowel de marathon en de 10Miles op www.antwerp10miles.be

Daarna gaan wij op zoek naar iedereen die samen met ons die €2.500 wil inzamelen voor kankeronderzoek! Hoe? Dat weten we allemaal nog niet goed… Maar we gaan er vanuit dat als iedereen die met ons meedoet op één of andere manier €100 inzamelt bij vrienden, collega’s, buren enz. we al goed op weg zijn! Geef ons nog even tijd om alle details uit te pluizen, maar zet de datum alvast in je agenda! Wil je meedoen? Laat het ons weten via de FacebookEventpagina van AntwerpUltra! En stuur gerust een mailtje met eventuele vragen naar christoph@ultratrailrunner.be

Wil je ons gewoon steunen met een kleine gift?
Stort nu jouw donatie met vermelding AntwerpUltra op ons rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Advertenties