Frank Oushoorn is een gelukkig man van 48 jaar. Samen met zijn lieve echtgenote heeft hij 4 schatten van kinderen. Lopen was voor Frank een late roeping: in 2005 kreeg hij de diagnose diabetes type 1, waarna de behandelende arts hem voorschreef toch iets sportiever te worden. Hij kwam uit op lopen…

Medio 2006 liep hij zijn eerste 10k, 4 maanden later liep hij zelfs zijn eerste marathon. Ondertussen staan er meer dan 30 marathons, multi stage wedstrijden en Ardennen trails op zijn palmares.

Maar daar stopt het niet voor Frank: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Frank helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Frank kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

“The body archieves what the mind believes, is mijn motto!”

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Frank te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s