Veerle Beernaert uit Bissegem, ook gekend als #UltraVeerle, liep al meer dan 111 marathons of ultralopen. In Griekenland zagen we haar al met succes de Spartathlon (246km) uitlopen en in Belfast plaatste ze zich nog als beste Belg afgelopen zomer op het WK 24h. Philippe, haar man, en Veerle zijn vaak pacers en zo liepen ze al vele marathons samen. Helaas kreeg Philippe vorig jaar het slechte nieuws te horen dat hij slokdarmkanker heeft. Op Levensloop Kortrijk liep Veerle afgelopen september nog 24 uur aan een stuk om geld in te zamelen voor de stichting tegen kanker.

Maar daar stopt het niet voor Veerle: ook deze straffe dame zet haar sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Veerle helpen in haar steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Veerle kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Veerle te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s