Peter Sternisa uit Houthalen is een gedreven loper: “Dit jaar zou ik voorzichtig de stap gaan maken naar Ultra’s omdat ik graag zou willen weten of ik verder kan lopen dan tijdens marathons. De marathon van Antwerpen is mijn negende marathon. De uitdaging bij een marathon ligt bij mij nog enkel in het verbeteren van eindtijden, maar dat boeit me echter niet zoveel. Een marathon lopen staat voor mij gelijk aan genieten. Dus ik wil nog wel verder lopen maar niet sneller…”

In augustus doet Peter ook nog mee met de ultra van Monschau en in december is hij ingeschreven voor de Bello Gallico 80km.

“De voorbije jaren steunde ik steeds een aantal vrienden van Keep on Running tijdens hun Loop Naar De Maan-aktie, maar vermits dit niet meer bestaat is het misschien tijd om eens echt zelf mijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.”

Daardoor kunnen we dan ook dit fijne nieuws delen over Peter: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Peter helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Peter kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

“Zelf heb ik mijn vader, schoonmoeder en nog een reeks andere familieleden verloren aan deze ziekte. Gelukkig heb ik ook al mogen meemaken dat er bekenden de strijd tegen kanker overwonnen hebben.”

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Peter te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s