Hans Cuypers uit Brasschaat is 40 jaar en loopt sinds een 10-tal jaar. De laatste jaren legt hij zich meer en meer toe op de langere afstand (met een besttijd van 2h46′ op de marathon). In 2015 liep hij nog de befaamde laurel-thon in New-York, een loopwedstrijd over 50 km op een golvend parcours, waar er geld werd ingezameld voor kinderen met een beperking.  Voor Hans staat de Trail d’Orval met zijn 53km in juni alvast ook nog op het programma.

Maar daar stopt het niet voor Hans: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

“De keuze voor een loopwedstrijd hangt voor mij steeds af of er een goed doel aan vast hangt of niet, daarom is de #AntwerpUltra weer een schitterende uitdaging en initiatief zowel in de strijd tégen kanker als het aftasten van mijn sportieve grenzen!”

Wil ook jij Hans helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Hans kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Hans Cuypers te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s