Dimitry Vermeiren, uit Willebroek, is een gepassioneerd loper/ultraloper. “Run with the will of a lion” is zijn motto. Kleine en grote afstanden loopt hij voor het plezier… Als je je passie ook nog voor het goede doel kan benutten is dat fantastisch!

Ook Dimitry zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 28 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor het goede doel!

Wil ook jij Dimitry helpen in zijn steun voor het goede doel? Dat kan! Lees hier hoe je Dimitry kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 28 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Dimitry te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan het goede doel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s