Sammy Aerts uit Hasselt is een recreatieve loper, in 2013 met de 10km op Dwars door Hasselt begonnen als z’n eerste officiële loop, sindsdien rustig opgebouwd en ondertussen heeft hij de smaak te pakken gekregen voor langere afstanden.
In oktober 2016 liep hij zijn eerste marathon in Brussel, dan op de Warmathon in Hasselt voor het eerst over de 50km gegaan, in 2017 groeide hij door naar 6 marathons op één jaar en liep hij 67,2km op de Warmathon.

Maar daar stopt het niet voor Sammy: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Sammy helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Sammy kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Sammy Aerts te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra – Sammy Aerts rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s