Een 10-tal jaar geleden is Dimitri Haeleydt uit Zottegem in de wandelsport beland. Als wandelaar overbrugde hij de kleine afstanden, maar ook langere afstanden van 50km of meer tot zelfs al 24 tochten van 100km. Veel mensen kennen hem als een echte levensgenieter, die af en toe ook wel eens geniet van een biertje!
Tijdens die wandelingen is hij langzaamaan beginnen lopen, telkens een beetje verder. Ondertussen heeft hij nu reeds een 8-tal marathons gelopen! “Mijn uiteindelijke doel is om eens een 100Miles te lopen.” 

Maar daar stopt het niet bij Dimitri: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Dimitri helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Dimitri kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Dimitri Haeleydt te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s