Patrick Kloek is een 52-jarige postbode uit Antwerpen en schat dat hij ondertussen al 140.000 kilometer gelopen heeft, verspreid over 518 ultralopen en 482 marathons.

In Het Nieuwsblad: “Ik lig altijd om 21 uur in mijn bed en heb nog nooit een druppel gedronken. Ik eet zelfs geen desserts waar alcohol inzit”, klinkt het. De langste afstand die Kloek ooit liep, was in het Tsjechische Brno. Daar werkte hij indoor 236 kilometer af op een piste van 350 meter.

Maar daar stopt het niet voor Patrick: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Patrick helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Patrick kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Patrick te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s