Laat ons eerlijk zijn: door ver te lopen gaan we het goede doel niet echt kunnen steunen. Nee, daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Heel veel mensen vragen ons hoe ze ons kunnen helpen om geld in te zamelen en zo een goed doel te steunen, daarom hebben we alvast enkele tips opgelijst.

Eigenlijk is het heel simpel:
1. Je kan meelopen als ultraloper, geld inzamelen en je sterke schouders onder de #AntwerpUltra steken.
2. Je kan een stukje meelopen: tijdens de Antwerp10Miles zal alle hulp welkom zijn om de ultralopers tot aan de finish te helpen. Schrijf je in voor de 10Miles, zamel geld in en loop samen van aan de start tot aan de finish met één van de #AntwerpUltra-lopers.
3. Organiseer een inzamelactie en supporter op 28 april langs het parcours voor de #AntwerpUltra-lopers.
4. Doe mee met één van de vele wilde acties van de MEB-studenten van de Thomas More Media School!
5. Misschien heb je zelf nog een ander idee? Laat het ons zeker weten door een mailtje te sturen naar christoph@ultratrailrunner.be

Wat moet je doen met het ingezamelde geld?
Heel eenvoudig: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, donateurs en sponsors, samen met een grote cheque aan de goede doelen. Alle namen en giften worden nadien ook in detail op deze website gepubliceerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s