Tinne Sprangers, een loopster met een groot hart, heeft al tal van marathons en ultra-trails op haar palmares. Als gepassioneerd marathonloopster met het hart op de juiste plaats loopt zij dan ook graag wedstrijden waarbij ze regelmatig goede doelen steunt.

Ik ben een heel blessure-gevoelige loopster. Vallen en opstaan. Als geen ander leerde ik omgaan met blessures maar daardoor leerde ik ook mijn lichaam heel goed kennen. Rustig opbouwen, luisteren naar je lichaam en versterkende oefeningen doen is de boodschap. Ik dacht nooit een marathon te kunnen lopen. Intussen kan ik ze nog amper tellen. Marathons, trails van 50 tot 80 km, Ironman triatlon Frankfurt en in 2018 liep ik de dodentocht. Als je echt wil, kan er heel veel!

Maar daar stopt het niet voor Tinne Sprangers: ook deze straffe dame zet haar sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 28 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor het goede doel!

Wil ook jij Tinne helpen in haar steun voor het goede doel? Dat kan! Lees hier hoe je Tinne kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 28 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Tinne te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan het goede doel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s