Filip Monbailleu, aka #HappyRunner, uit Wingene heeft al heel wat loopschoenen versleten. Pas in 2016 liep hij z’n eerste marathon en ondertussen heeft hij ook enkele ultralopen tot een succesvol einde gebracht. Hij loopt ook zielsgraag in functie van andere mensen en is dan ook regelmatig als (privé)pacer/haas te vinden op één of ander running evenement.

Maar daar stopt het niet voor Filip: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

“In 2016 was ik koploper bij de actie #LoopNaarDeMaan van Kom Op Tegen Kanker en ik vond het heel fijn om het goede doel te kunnen steunen via mijn looppassie!”

Wil ook jij Filip helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Filip kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Filip te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s