Jurgen Van Heukelom (hier met het gele shirt) uit Sint-Niklaas, is voor velen een vertrouwd gezicht in de Runners’Lab in Zwijndrecht. En neen, hij is waarschijnlijk niet de snelste loper van alle adviseurs, maar het lopen is wel altijd met volle goesting en een glimlach op het gezicht!

Maar daar stopt het niet voor Jurgen: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

“Om eerlijk te zijn: ik vrees dat ik ga afzien op 22 april, want ik ben geen geboren ultraloper… maar uiteindelijk ga ik sowieso veel minder afzien dan mensen die in contact komen met kanker; en daarom wil ik helpen!”

Wil ook jij Jurgen helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Jurgen kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Jurgen te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s