Hans Raats uit Hoogstraten, is een gepassioneerd en snelle ultraloper die we wel vaak zien verschijnen op vele loopevenementen in België of in het buitenland. En aangezien hij wel graag met muziek van Carl Cox in de oortjes loopt, kunnen we alleen maar besluiten dat deze man niet alleen een uitstekende conditie heeft, maar ook een uitstekende smaak! Als “gewezen” triatleet (hij houdt zichzelf voor nog één keer per jaar te knallen), ligt zijn focus nu vooral op het lopen. Of het nu marathons zijn in de stad, of ultratrails van 100Miles in de Ardennen: je ziet aan zijn gezicht dat hij geniet van elke minuut!

Maar daar stopt het niet voor Hans: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Hans helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Hans kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Hans te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s