Bart Verhaevert uit Opwijk, was een rustige loper van 2008 tot 2010 en verviel daarna in 4 jaar “niets doen”. Maar in 2014 is Bart opnieuw beginnen lopen; om in 2016 zijn eerste marathon te finischen…

Ondertussen staat zijn teller al op 15 marathons, en ook de eerste ultratrail van 50+km heeft hij inmiddels achter de kiezen.

Maar daar stopt het niet bij Bart: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Bart helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Bart kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Bart Verhaevert te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s