Fernand Vermeesch uit Den Haan is sedert de start van zijn ‘groot verlof’, overgeschakeld van marathon naar ultralopen. Intussen zijn we zeven jaar verder – hij is er nu 69, en hij heeft reeds een behoorlijk indrukwekkend traject afgelegd: traillopen – Olne-Spa-Olne, Cretes de Spa, Beartrail, … Maar ook een paar honderden – Winschoten, Belvés, Seregno… Midden maart liep hij nog de EcoTrail de Paris, de 80 in ‘Danteske’ omstandigheden. Momenteel is Fernand aan het trainen met oog op het BK 100K met Pinksteren in Aalter.

Maar daar stopt het niet voor Fernand: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Fernand helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Fernand kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Fernand Vermeesch te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra – Fernand Vermeesch rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s