Joris Van Meirvenne, een ultraloper en sportman in hart en nieren. Vanaf zijn 11de speelde hij competitievolleybal. Na zijn studies schakelde hij over naar het lange-afstandswandelen. Meerdere Dodentocht en Gouden Arenden (Euraudax) staan dan ook op zijn palmares. Met als hoogtepunt, in 2000, een 300 km-wandeltocht van Temse naar Blankenberge en terug. Vanaf 2004 ging de focus meer en meer naar lopen om vanaf 2015 definitief de weg richting (ultra-)marathons in te slaan.

Maar daar stopt het niet voor Joris: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 28 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor het goede doel! Joris zamelt geld in voor Ouders van Verongelukte Kinderen – SAVE vzw.

Wil ook jij Joris helpen in zijn steun voor het goede doel? Dat kan! Lees hier hoe je Joris kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 28 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Joris te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra – JVM rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan het goede doel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s