Petra De Walsche uit Gent is niet alleen één van de beste ultraloopsters van de lage landen, ze heeft ook een ultra groot hart van goud! Al twee jaar op rij liep zij mee met de #UltraWarmathon en wist zij heel wat warme acties op poten te zetten om geld in te zamelen voor het goede doel!

Maar daar stopt het niet voor Petra: ook zij zet haar sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Petra helpen in haar steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Petra kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s