Patje Blieck uit Brugge, ook gekend als Patje Mar Athon, laat zich naar eigen zeggen graag gebruiken voor het goede doel. Op voorgaande edities van de #UltraWarmathon zagen we hem reeds bij de start of bij de finish om de andere ultralopers al lopend en vrolijk babbelend een warm hart onder de riem te steken. En in Antwerpen liep hij ook al vaker “den dubbel”.

Maar daar stopt het niet voor Patje: ook hij zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Patje helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Patje kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Patje te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s