De goedlachse Anita Maes uit Antwerpen is een ultraloopster in hart en nieren. En toen ze hoorde van ons initiatief, waarbij we geld proberen in te zamelen voor onderzoek naar kanker, kon ze geen nee zeggen. Zelf werd ze enkele jaren geleden geconfronteerd met de angst en onzekerheid die gepaard gaan bij de woorden van een arts die zegt “Misschien moeten we toch een bijkomend onderzoek doen…” Gelukkig kreeg Anita nadien goed nieuws, maar het deed haar wel beseffen dat alle steun meer dan welkom is!

En daar stopt het niet voor Anita: want hoewel ze nog nooit een 10 Miles op zich gelopen heeft, zet ook zij ook haar sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal ze niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Anita helpen in haar steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Anita kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Anita te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s