De immer sympathieke en soms gekke Kurt Van de Velde uit Lovendegem zie je op elke wedstrijd van mijlenver aankomen: een brede glimlach en hardrock-gewijs het wijsvingertje en de pink in de lucht! Deze zelfstandige tuinarchitect loopt met plezier bijna elk weekend een ultra: in het verleden zagen we hem reeds eerder in Antwerpen op “den dobbel” en momenteel is hij zich volop aan het voorbereiden op de Marathon des Sables.

Maar daar stopt het niet voor Kurt: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen net na zijn thuiskomst van de Marathon des Sables, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Kurt helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Kurt kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Kurt te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s