Thomas Van Woensel, de jonge tandarts uit Heist-Op-Den-Berg, heeft reeds heel wat (ultra)marathons op zijn palmares. We kennen Thomas natuurlijk ook van zijn inspanningen tijdens de #UltraWarmathon, waarbij het opviel dat deze sympathieke jonge leeuw diep wil en kan gaan! Met zijn buddie Maxim is hij zich volop aan het voorbereiden op de TransAlpineRun in september, waarbij ze in 7 dagen tijd vanuit Duitsland, over Oostenrijk tot in Italië moeten lopen.

Maar daar stopt het niet voor Thomas: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Thomas helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Thomas kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Thomas te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s