Wesley Peeters, geboren op 2 mei 1987 en trotse zoon van Diana Lembrechts, kreeg in 2012 te horen dat er een uitgezaaide longkanker was vastgesteld bij zijn moeder.

Wesley:Meteen na het nieuws zijn mijn mama en ik samen de strijd aangegaan. In het begin verliep alles goed, maar naarmate de chemo vorderde en de opnames in het ziekenhuis langer en regelmatiger werden, zag je haar lichaam er echter op achteruit gaan.

Mijn mama heeft echter nooit de hoop opgeven, al deed ik dat soms wel.
Hierdoor ben ik intensief beginnen lopen. Lang, ver en veel..

Dit deed ik om alle gedachten en tranen de vrije loop te geven.
Lopen werd mijn medicijn.

Ik praatte met haar over mijn droom om mee te lopen aan “Marathon des Ssables”.
Ze noemde me gek, maar steunde me voor de volle 100%. Toen mijn mama uiteindelijk stierf, wist ik het zeker: ik loop volgend jaar mee!

Een jaartje later, met goede training, een goede mentale geest en met veel goesting had Wesley zich ingeschreven voor de Marathon des Sables en uiteindelijk finishte hij deze zware tocht als ode aan zijn moeder.

Maar daar stopt het niet voor Wesley: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Wesley helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Wesley kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Wesley te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s