Sionna Barrois uit Borgerhout, voelt zich niet alleen heel nauw betrokken bij een initiatief ten voordele van kom op tegen kanker, ze was ook één van de sterke vrouwen die afgelopen december de #UltraWarmathon ondersteunde en als ervaringsdeskundige haar mening vlijtig deelde tijdens de UltraRunnersTalk (zie foto). Sionna is iemand die je vaak ziet lopen met een glimlach op het gezicht, genietend van dat wat het leven nog te bieden heeft. Haar thuis omschrijft ze dan ook als “daar waar mijn loopsloefen staan“.

Maar daar stopt het niet voor Sionna: ook zij zet haar sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Sionna helpen in haar steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Sionna kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Sionna te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s