Koen Blaes uit Mechelen, ook gekend als de man met de stoere kinderwagen, heeft al tal van marathons en ultra-marathons op zijn palmares. Als gepassioneerd loper met het hart op de juiste plaats loopt hij dan ook veel wedstrijden waarbij hij regelmatig goede doelen steunt zoals kom op tegen kanker. In het verleden zagen we hem al aan de startlijn verschijnen in Antwerpen, in de Alpen in Chamonix en zelfs in de woestijn tijdens de befaamde Marathon des Sables.

Maar daar stopt het niet voor Koen: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Koen helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Koen kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Koen te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s