Davy Braekman uit Assenede, ook gekend als Mr. Speedy, heeft al tal van marathons en ultra-marathons op zijn palmares. Als gepassioneerd marathonloper met het hart op de juiste plaats loopt hij dan ook veel wedstrijden waarbij hij regelmatig goede doelen steunt zoals kom op tegen kanker. Het was dan ook met plezier dat Christoph hem mocht verwelkomen op het podium van de #UltraWarmathon. Als Davy meeloopt met een marathon, is dat ofwel om met een ballon of vlagje aan te geven hoe snel de anderen moeten lopen als ze in minder dan 03:00 willen finishen (zie foto) ofwel om bij de eerste 3 op het podium te eindigen… En als je je afvroeg of Davy echt wel “een specialleke” is: hij is de eerste Belg die zowel de Marathon des Sables in Marokko als in Peru liep.

Maar daar stopt het niet voor Davy: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Davy helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Davy kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

davy braekman

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Davy te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s