Delphine Dumoulin, de sympathieke schooljuf uit Sint-Andries bij Brugge, heeft reeds heel wat (ultra)marathons op haar palmares. We zagen haar in het verleden al passeren tijdens de marathon in Brugge, de Kerstloop, de Bostrails (zie foto), 6u van Aalter en vele andere loopjes… En op 22 april mogen we haar ook in Antwerpen verwachten aan de startlijn van de marathon en in de namiddag kan je gezellig met haar meelopen als je de 10Miles wilt finishen in 1h40 want zij is één van de officiële hazen!

Maar daar stopt het niet voor Delphine: ook deze straffe madam zet haar sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Delphine helpen in haar steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Delphine kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Delphine te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s