Maxim Laenen, onze grootste Antwerp-fan, heeft reeds heel wat (ultra)marathons op zijn palmares. Hij liep in het verleden niet alleen marathons in Disneyland of Antwerpen, maar finishte een klein jaar geleden ook met verve tijdens de Marathon des Sables. Toen was het nog “Over sand and sea” (zie foto), nu is het terug “Over land and sea”…
Met zijn buddie Thomas is hij zich volop aan het voorbereiden op de TransAlpineRun in september, waarbij ze in 7 dagen tijd vanuit Duitsland, over Oostenrijk tot in Italië moeten lopen.

Maar daar stopt het niet voor Maxim: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Maxim helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Maxim kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Maxim te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s