Jan Daan Van Oosten, uit Den Haag in Nederland, is een enthousiaste en vrolijke hardloper (zo heet dat dan in Nederland) die al tal van lange afstandswedstrijden op zijn palmares heeft staan. Als gepassioneerd marathonloper en yoga-instructeur met het hart op de juiste plaats rent hij steeds met de juiste ingesteldheid: plezier staat voorop!

Maar daar stopt het niet voor Jan Daan: ook deze straffe bak uit Nederland zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Jan Daan helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Jan Daan kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Jan Daan te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s