Michael Free uit Antwerpen is een loper in hart en nieren. Als gepassioneerd en snelle marathonloper zagen we hem eerder al “den dubbel” lopen. Dit jaar coachte hij ook Jan van Looveren naar zijn eerste marathon in NY.

Maar daar stopt het niet voor Michael: hoewel hij door omstandigheden recent wat minder gelopen heeft, wil ook deze straffe bak zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra zetten en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

“Weet je, iemand met kanker heeft ook nooit de optimale voorbereiding om de strijd aan te gaan… dus count me in!”

Wil ook jij Michael helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Michael kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Michael te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s