Kjëll Bries uit Beveren-Waas kreeg in 2015 de loopmicrobe te pakken. Nu, drie jaar en 5 marathons later, waagt hij zich voor het eerst aan Ultrarunning. Afgelopen november zagen we hem nog als één van de vele luisteraars in Mechelen tijdens de UltraRunnersTalk; en de idee om deze zomer de Dodentocht te lopen in plaats van te wandelen intrigeerde hem wel.

Maar daar stopt het niet voor Kjëll: toen hij hoorde van het initiatief van #AntwerpUltra besloot hij meteen om zijn loopkilometers te laten renderen voor het goede doel. De ‘Dubbel van Antwerpen’ beschouwt hij dan ook als een ideale test voor de Dodentocht en daarom zet ook deze straffe bak zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal hij niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Kjëll helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Kjëll kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Kjëll te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s