Tommy Boets uit Leopoldsburg, is een gedreven sporter, zowel op de fiets als met de loopschoentjes aan. Als gepassioneerd en snelle marathonloper zien we hem wel vaak verschijnen op vele loopevenementen in België of in het buitenland.

Maar daar stopt het niet voor Tommy: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

Wil ook jij Tommy helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Tommy kan helpen geld in te zamelen of kom supporteren op 22 april in Antwerpen!

Wil je op de hoogte blijven? Volg de #AntwerpUltra hier.

Wil je gewoon en heel eenvoudig een kleine donatie storten om Tommy te steunen? Ook dat kan: stort je donatie met vermelding AntwerpUltra rechtstreeks bij de Hommes Forts Foundation. Deze vzw verzamelt alle donaties van deze actie op volgend rekeningnummer: BE08 6451 0308 9413. Op het einde van de campagne overhandigen we dan alle namen van onze supporters, samen met een grote cheque aan Kom Op Tegen Kanker ter ondersteuning van innovatief onderzoek naar kanker.

Plaats een reactie